Zo geef je jouw huurhuis een persoonlijke touch: de basis

5 juni 2022

Begin bij het begin 

Want het is oh zo belangrijk. Hoe is de basis van het huis? Denk aan de wanden, de vloer en het houtwerk. Misschien wordt jij al wel helemaal blij van je de vloer in jouw huurwoning, maar de kans is groot dat je er niet zo gek op bent. In dat geval raad ik je aan om in ieder geval in de hal en de woonkamer een nieuwe vloer te plaatsen, eentje waar je wél gek op bent.

Naast de vloer zorgen ook de muren voor een goeie basis. Ik raad je aan om in principe altijd opnieuw te schilderen, tenzij je zeker weet dat het niet zo lang geleden nog gedaan is. Maar voor jouw eigen, persoonlijke huisje is het wel net zo fijn als alles perfect is, toch? Je kunt hiermee ook helemaal losgaan wat betreft kleur. Veel mensen vinden dit nogal spannend, maar het is juist ontzettend leuk. Met verf geen je je woning echt die persoonlijke touch, je maakt het écht van jou. Probeer dus zeker het een en ander uit, er kan weinig gebeuren. Stel je bent niet tevreden, dan schilder je er gewoon weer een keer overheen!

SHARE THIS STORY
COMMENTS

Wij hebben ook een huurhuis die we graag mooi willen inrichten. We beginnen met de meubels die we al hebben. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om de muren een mooie kleur te geven.

ADD A COMMENT