Interieuradvies op maat | Emma's Studio

scroll for more

zo werkt het

01

03

02

We maken even kort kennis via video chat, zo zien we meteen of we een match zijn! We bepalen welk pakket het beste op jouw behoeftes aansluit.

Let's get started! Na de kennismaking kunnen we officieel van start met het gekozen advies pakket, en geven we jouw interieur een upgrade!

Ook na het advies ben ik nog bereikbaar voor vragen, tips en tricks! Via de WhatsApp hotline kijk ik tot 2 maanden na het advies nog met je mee.

Emma | Door Hannah Hoekerswever | Emma's Studio
Interieuradvies op maat | Emma's Studio
Interieuradvies op maat | Emma's Studio

Design

Dash

Premium Perfection

Met mijn 'Design Dash'-pakket bied ik een snelle start voor jouw interieurtransformatie. We beginnen met een online intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken, en ik lever snel een schetsmatige plattegrond en een uitgebreid document met alle ideeën.

Voor een betaalbare en directe boost voor je interieur, kies Design Dash!

Stap in de wereld van stijl en elegantie met het 'Style Sprint'-pakket. We beginnen met een online intake-gesprek, gevolgd door een moodboard, 2D-indeling en een kleur- en meubelplan.

Uiteraard is er ook een tussenpresentatie om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. En onbeperkt WhatsApp-contact voor al je vragen en ideeën!

Kies voor 'Style Sprint' omdat het de ideale balans biedt tussen stijl en snelheid.

Voor een buitengewone interieurervaring is er 'Premium Perfection'. Samen beginnen we met een online intakegesprek en een prachtig moodboard. Ik lever niet alleen 2D-indelingen en uitgebreide kleur- en meubelplannen, maar ook verbluffende 3D-visualisaties van je nieuwe ruimte. Met één tussenpresentatie zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is afgestemd.

Kies voor ongekende luxe en perfectie met 'Premium Perfection'.

meer informatie

meer informatie

meer informatie

Interieuradvies op maat | Emma's Studio

meer informatie

Emma | Door Hannah Hoekerswever | Emma's Studio

Persoonlijk & Eenvoudig

Ik geloof in persoonlijke aandacht, creativiteit en efficiëntie. Ik streef ernaar om jouw interieurervaring zo inspirerend en eenvoudig mogelijk te maken. Kies het pakket dat het beste bij jouw wensen past en laten we samen aan de slag gaan om jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

3D-maatwerk en interieuradvies is ook mogelijk! Neem daarvoor even contact op via e-mail.

Ik denk graag met je mee over welke woonoplossing en vorm van interieur advies perfect bij jou past. Dus laten we eens gratis kennismaken via een leuke 'Interieur Insights' sessie, geheel vrijblijvend! Je kunt de call inplannen wanneer het jou uitkomt. Spreek ik je snel?

PLAN HEM HIER

Emma | Door Hannah Hoekerswever | Emma's Studio