Design Dash is jouw snelle en voordelige route naar directe interieurverbeteringen, met een online intakegesprek en schetsmatige plattegrond om je in slechts één dag weer op weg te helpen naar een beter interieur!

Scroll for More

Interieuradvies op maat | Emma's Studio

3D render visual | Emma's Studio Interieuradvies

Design Dash

Met de Design Dash hoef je je geen zorgen te maken over beperkt budget, gebrek aan ervaring of tijdsdruk. Verwacht betaalbaar en snel interieuradvies om jouw ruimte binnen no time om te toveren!

meer informatie

Ontdek onze Design Dash en transformeer je ruimte in no-time! Met een online intakegesprek en schetsmatige plattegrond, biedt deze betaalbare optie snel resultaat en persoonlijke begeleiding, zodat jij binnen één dag weer verder kunt met een interieur dat perfect bij je past.

Klaar voor een razendsnelle make-over van je interieur?

Emma | Door Hannah Hoekerswever | Emma's Studio

We beginnen met een online kennismakingsgesprek, waarin we jouw interieurbehoeften en -wensen bespreken. Dit gesprek helpt mij om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken met je interieur.

02

Na het intakegesprek gaan we aan de slag met het ontwerp. We creëren een schetsmatige plattegrond van je ruimte, waarin we jouw wensen en ideeën verwerken. Dit geeft je een visuele indruk van hoe je interieur eruit kan komen te zien. Daarnaast ontvang je een uitgebreid document met gedetailleerde notities van ons gesprek en het ontwerp.

03

Met de schetsmatige plattegrond en het uitgebreide document in handen, heb je alle benodigde informatie om direct verbeteringen aan te brengen in je interieur. Of het nu gaat om nieuwe meubels, kleuraanpassingen of herinrichting, je kunt snel aan de slag om je ruimte te transformeren en een interieur te creëren dat beter bij je past.

Het Design Dash pakket is ontworpen voor een snelle en betaalbare interieurverbetering, waardoor je binnen één dag weer verder kunt met een interieur dat jouw stijl en behoeften weerspiegelt.

Wat is het verschil tussen de Design Dash en andere interieuradviesdiensten?

Faq

Kan ik met de Design Dash mijn hele interieur opnieuw inrichten?

De Design Dash is een uniek pakket dat is ontworpen voor diegenen die snel en betaalbaar interieuradvies willen. In tegenstelling tot traditionele interieuradvies-diensten, biedt de Design Dash een online intakegesprek en een schetsmatige plattegrond, waardoor je binnen één dag waardevolle ontwerpinzichten krijgt en zelf aan de slag kunt gaan met het transformeren van je interieur.

De Design Dash is gericht op het bieden van directe interieurverbeteringen door middel van een online intakegesprek en een schetsmatige plattegrond. Hoewel het niet hetzelfde is als een volledige herinrichting, biedt het pakket waardevolle suggesties en begeleiding om je ruimte te transformeren en de basis te leggen voor verdere verbeteringen. Het is een ideale keuze voor diegenen die snel resultaat willen zien en binnen hun budget willen blijven.

Dus, kies jij vandaag nog voor het interieur van je dromen?

Laten we dan samen aan de slag gaan! Na het invullen van dit formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen kunnen bouwen aan jouw droom interieur! Let’s go!