Als interieur ontwerper zit ik natuurlijk boordevol kennis, en ik deel dolgraag een stukje van die kennis met jou!

Daarom heb ik twee verschillende e-books ontworpen, die helemaal gratis te downloaden zijn.

Voor wie zijn deze e-books?

Je vind het heerlijk om te scrollen op social media, op zoek naar inspiratie. Misschien kun je je wel uren lang vermaken in woonwinkels, en gooi je eens in de zoveel tijd je hele interieur weer om. Deze e-books zijn voor jou als je zelf aan de slag wil gaan met jouw interieur. Door middel van deze e-books ontdek je je eigen stijl en ga je je interieur analyseren, zo kom je er achter wat je eventueel nog mist, en door het Meubel Maatje kun je direct aan de slag met de indeling van jouw interieur!

Veel succes, en vooral heel veel plezier gewenst met het omtoveren van je interieur!

Download het meubelmaatje:

Download ‘creΓ«er jouw droominterieur’:

'weer verliefd op mijn woonkamer!'

Het klinkt misschien ietwat overdreven, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Lange tijd liep ik vast met mijn interieur, en door de e-books van Emma heb ik uiteindelijk de indeling van mijn woonkamer helemaal omgegooid. Ik heb een indeling ontdekt waar ik anders nooit op was gekomen, en daar ben ik heel blij mee!

'Ik was altijd vrij sceptisch...'

Toen ik het e-book downloadde dacht ik er eigenlijk weinig van. Zo'n gratis download, daar kan toch haast niks nuttigs in staan? Nou wel dus! Ik wist nooit precies wat mijn stijl nou eigenlijk was, heb wel eens zo'n online quiz gedaan maar daar komt toch altijd iets algemeens uit. En met het e-book heb ik echt mijn stijl gevonden, wat er echt bij me past.