Een jonge ondernemer met een grote passie voor interieur. Dat ben ik!

Al van kleins af aan ben ik bezig met het tekenen van plattegronden en indelen van kamers en woningen. Het was voor mij na het afronden van de middelbare school dan ook meteen duidelijk: ik wilde interieur adviseur worden! Ik koos voor de opleiding Ruimtelijk Vormgeving aan het Cibap in Zwolle, daar heb ik ontzettend veel geleerd en werd ik met de dag meer enthousiast om écht aan het werk te gaan.

Tijdens mijn opleiding besloot ik dus ook al snel mijn eigen onderneming op te zetten: Emma's Studio. De vrijheid van het ondernemerschap spreekt mij heel erg aan, en zo kan ik ook echt vanuit mezelf werken. Vanuit mijn (interieur) stijl, en op een persoonlijke en warme manier met de klanten omgaan.

Met Emma's Studio creëer ik een vertaling van jou als persoon in je interieur. Het is mijn doel om jou écht jezelf te kunnen laten voelen in je eigen huis. Samen creëren we een huis dat echt aansluit op jou en je behoeftes. Ik denk met je mee en luister aandachtig naar jouw wensen. Op die manier creëren we een plek die écht bij je past!

 "Thuisvoelen is ontspannen"

Jan des Bouvrie

Leuke feitjes over mij

Ik heb een aantal hobby's, waaronder schrijven, fotograferen en wandelen in mooie natuurgebieden.

01

02

03

Contact

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.