Style Sprint is een allesomvattend interieuradviespakket dat begint met een online intake en je meeneemt op een reis door moodboards, plattegronden, kleur- en lichtplannen, met onbeperkt contact om jouw interieur te transformeren.

Scroll for More

Interieuradvies op maat | Emma's Studio

Style Sprint

Met onze Style Sprint bieden we een oplossing voor diegenen die worstelen met gebrek aan ervaring, overweldiging door ontwerpkeuzes en de behoefte aan een stijlvol interieur. Verwacht deskundige begeleiding, en onbeperkte ondersteuning, waarmee we samen jouw unieke interieurvisie tot leven brengen, zodat je kunt genieten van een ruimte die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

meer informatie

Ontdek onze Style Sprint en laat je ruimte stralen! Met een online intake, moodboard, plattegrond, kleur-, meubel-, lichtplan en onbeperkt contact, is dit het perfecte pakket om jouw interieur tot leven te brengen met stijl en elegantie.

Klaar voor een snelle stijlupgrade van je interieur?

Interieuradvies op maat | Emma's Studio

We beginnen met een online kennismakingsgesprek, waarin we jouw interieurbehoeften en -wensen bespreken. Dit gesprek helpt mij om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken met je interieur.

02

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met het ontwerpproces. Ik creëer een uitgebreid moodboard dat de stijl, kleuren en texturen van je gewenste interieur weerspiegelt. Daarnaast ontvang je een 2D plattegrond en indelingen die je een duidelijk beeld geven van de optimale inrichting van je ruimte.

03

Ik stel gedetailleerde kleur-, meubel- en lichtplannen op om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste elementen voor je interieur. Tijdens het gehele proces sta ik voor je klaar met onbeperkt contact, zodat je vragen kunt stellen en feedback kunt geven.

Met het Style Sprint pakket ontvang je een volledige interieurtransformatie, inclusief ontwerpplannen en onbeperkte begeleiding, waardoor je jouw ruimte met stijl en vertrouwen kunt inrichten.

Kan ik met de Style Sprint mijn hele huis herinrichten?

Faq

Wat is het verschil tussen een moodboard en een plattegrond in de Style Sprint?

De Style Sprint is ontworpen om specifieke ruimtes in je huis te transformeren, zoals de woonkamer, slaapkamer, of keuken. Als je meerdere ruimtes wilt aanpakken, kunnen we je helpen bij het plannen en ontwerpen van elk afzonderlijk.

Een moodboard is een visuele weergave van de gewenste stijl, kleuren en materialen voor je interieur. Een plattegrond toont de indeling en positionering van meubels en decoratie in de ruimte. Beide zijn essentiële elementen om je interieur te plannen en te visualiseren.

Dus, kies jij vandaag nog voor het interieur van je dromen?

Laten we dan samen aan de slag gaan! Na het invullen van dit formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen kunnen bouwen aan jouw droom interieur! Let’s go!