Lege hoekjes stylen doe je zo!

31 juli 2022

Je kent het wel, je woonkamer en de kinderkamer zijn helemaal af, maar toch zijn er hier en daar in huis nog wat ‘vergeten’ hoekjes. De hal is bijvoorbeeld wel erg kaal en die ene hoek van de woonkamer kun je steeds maar niet betrekken in het geheel. Herkenbaar? Ik geef je graag mijn kennis mee door middel van een aantal nuttige tips, lege hoekjes stylen doe je zo!

Wat je vaak ziet in een wat grotere kale hoek, is een fauteuil. Zo creëer je gemakkelijk een gezellig hoekje en vul je de loze ruimte op. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld poefs en vloerkleden, of grote planten. Zeker gecombineerd doen deze het altijd goed! Ook zie je tegenwoordig veel bijzettafels – in honderden soorten en maten. Zet er bijvoorbeeld een naast je fauteuil met een mooie grote bos bloemen erop, of een plant!

Ook de hoogte ingaan doet het altijd erg goed. Zo kan een dressoir of een mooie gallery wall veel goeds doen! Of een mooie, grote hoge spiegel om de ruimte mee op te vullen. Zo lijkt het ook nog eens optisch ruimer! Het is natuurlijk wel afhankelijk van de ruimte, niet in ieder hoekje past een dressoir, of heb je ruimte voor wanddecoratie. Kijk dus goed naar de ruimte en zoek de perfecte match!

Mocht je kinderen hebben, dan is er natuurlijk niets leuker dan het creëren van een kinderhoekje! En dat is écht niet meer een kleurrijk rommelig tafereel: ook de kinderhoek kan ‘mee blenden’ in je interieur! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een mooie, moderne hoek voor kinderen te creëren. Zo heb je ook minder last van rondslingerende knipsels en speelgoed, omdat de kids een plekje hebben dat écht van hun is.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT