Breng de zomer in huis

3 juli 2022

Het is zomer, en dat is voor veel mensen de periode om in en om het huis aan de slag te gaan. De inrichting veranderen, een nieuwe bank aanschaffen of een nieuwe schutting plaatsen. Tijdens de vakantie periode heb je ineens overal tijd voor. De zomer vliegt voorbij, en vaak hadden we gewild dat ‘ie nog nΓ©t iets langer zou duren. Zal ik je een geheimpje vertellen? Dat kan namelijk! Met een zomers interieur blijft dat heerlijke zomerse sfeertje nog zo lang als je wil. Tijd om aan de slag te gaan dus!

Een zomers interieur creΓ«ren is niet heel moeilijk, gelukkig. Als je naar bovenstaande foto’s kijkt vallen er al een aantal dingen op: een rustige, witte basis, natuurlijke materialen en zachte accentkleuren. En dat is eigenlijk precies waar je op moet letten bij een zomers interieur. Zorg het liefst voor een witte, of in ieder geval lichte basis en werk dan met 1, 2 of maximaal 3 verschillende zachte tinten (pastel kleuren) voor de accenten. Maak verder gebruik van natuurlijke materialen, denk aan licht kleurige houtsoorten, rotan of bamboe. En klaar! Zo makkelijk is het.

In principe kun je dit toepassen in elke stijl, het resultaat zal dan wel iets anders zijn. De afbeeldingen hierboven zijn bijvoorbeeld behoorlijk modern, mocht jou interieur een andere stijl hebben als uitgangspunt dan zal het resultaat dus niet helemaal hetzelfde zijn, maar de zomerse sfeer komt er zeker!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT