Zo geef je je interieur een snelle make-over

21 augustus 2022

Je wil graag iets anders met je interieur, maar waar begin je mee? Zo’n mega klus schuif je maar al te graag voor je uit. Toch geef ik je vandaag een aantal tips mee hoe je toch super snel een interieur make-over kan realiseren!

Kies bijvoorbeeld een voor behang, hiermee kun je eigenlijk vrij makkelijk in 1x je interieur omtoveren. Een hele andere sfeer creëren is zo gedaan! Er zijn honderden verschillende soorten, van effen gekleurd tot prachtige texturen en hysterische prints. Voor een ieder wat wils!

Toe aan meer verandering? Schilder dan eens de wanden een andere kleur, of ga aan de slag met DIY’s en pimp je eigen meubels! Zo heb ik laatst een aantal meubels wit geschilderd, en dit is echt een wereld van verschil. Alsof ik allemaal nieuwe meubels heb!

Ook leuk om te doen: schuiven met je inrichting. Je hoeft natuurlijk niet meteen met al je meubels te gaan slepen, maar kunt ook eerst even schetsen. Dit hoeft echt niet mooi te zijn – zolang jij het maar begrijpt! Wat soms ook helpt is om jouw meubels te tekenen en uit te knippen, zo kun je makkelijker schuiven met de indeling en hoef je niet steeds te gummen of overnieuw te beginnen.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT