3 sfeervolle decoratie ideeën voor je kookeiland

17 juli 2022

Je hebt eindelijk een kookeiland, iets waar je al jaren van droomde. Maar het decoreren ervan blijkt toch iets lastiger dan gedacht. Ik geef je 3 tips om je kookeiland te kunnen decoreren!

Het kookeiland heeft meestal een centrale plek in de keuken. Een lamp is dan ook best een goede keuze als het gaat om het decoreren en stylen van je kookeiland. Of je nou gaat voor een prachtige hanglamp, of een mooie tafellamp om jouw keuken sfeer te geven: het kan allemaal. De opties zijn eindeloos!

Ook planten zijn een mooie toevoeging in een keuken. Je kunt gaan voor een bosje (droog)bloemen in een prachtige vaas, of voor een mooie kamerplant. Maar, je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld kruiden. Deze kruidenplantjes geven je interieur een fris gevoel en zijn ook nog eens functioneel. Tijdens het koken van heerlijke gerechten heb jij binnen een handomdraai verse kruiden toegevoegd. Ideaal!

Last but not least, kun je je kookeiland ook goed decoreren met kookgerei en andere keuken gerelateerde producten. Zo zie je in de foto’s hierboven een mix van zowel functionele als decoratieve toevoegingen. Een mooie fruitschaal of een moderne waterkoker kunnen namelijk ook heel goed dienen als decoratie!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT