In no-time een sfeervol interieur

25 september 2022

De herfst is in zicht, dus tijd voor WARMTE! En dan bedoel ik natuurlijk voornamelijk qua kleuren, want wat het weer betreft zal het er niet bepaald warmer op worden. Denk aan kleuren als oranje, bruin, rood of een mooie warme grijs. Je hoeft niet meteen je hele woning te gaan verven hoor, je komt al een heel eind met de accessoires!

Op koude, natte, regenachtige dagen is er niets fijner dan thuis onder een kleedje met een warme kop thee op de bank ploffen. Wat dan ook sfeerbepalend is is het licht. Met name sfeerverlichting is enorm belangrijk in deze donkere tijden, want de hele dag de bouwlamp aan is natuurlijk ook niet wat. Zorg dus voor voldoende sfeerverlichting, door de hele ruimte verdeeld, en met het liefst wat warmer licht. Niet tΓ© geel/oranje, maar ook niet te wit. Zoek dus naar de perfecte middenmoot wat licht betreft! Ook kaarsen zijn echte gezellig-makers en doen het bij mij thuis ook altijd goed.

Zo zijn er nog meer tips om de warmte naar binnen te halen, denk bijvoorbeeld aan planten of een vloerkleed. Vooral die laatste vind ik zelf altijd heel fijn: niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Zo heb je als je ‘s ochtens uit bed komt geen last van koude voeten.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT