Hoe krijg je de kerstsfeer in huis? Een kerst interieur dat bij je past!

27 november 2022

Het is vroeg donker, het aftellen naar de feestdagen kan beginnen. We zijn op zoek naar warmte, naar gezelligheid en willen de kerstsfeer naar binnen halen: in ons interieur! Ook is het tegenwoordig steeds belangrijker dat kerstversiering past bij je interieur. Het ‘standaard’ rood is verleden tijd, en kerstballen zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.

Voor je begint met versieren, of eigenlijk zelfs voordat je kerstversiering koopt is het belangrijk om eens te kijken naar de rest van je interieur. Op basis daarvan kun je namelijk op jacht naar de perfecte kerstdecoratie voor jouw interieur! Kijk eens goed naar welke kleuren en materialen veel terug komen in jouw interieur, zorg ervoor dat je kerstballen en gnomes matchen met deze kleuren en materialen!

Ook wat verlichting betreft kun je zeker het een en ander doen, om bij te dragen aan de kerstsfeer. De welbekende kerstlichtjes zijn niet het enige! Wel helpt het om door je hele woonkamer een aantal kerstversieringen te plaatsen die licht geven. Dat, in combinatie met wat standaard sfeerverlichting en prachtige kaarsen geeft de perfecte kerstsfeer voor jouw interieur!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT